Szef kuchni - CZEKOLADA 7166

Opis
Zrób pastę czekoladową i użyj prasy, aby wykonać
czekoladowe kształty w
różnych smakach! Za pomocą
akcesoriów będziesz także mógł zrobić batony,
lizaki oraz jajka z niespodzianką. W zestawie znajduje
się książeczka z
20 przepisami na słodkości.
Zestaw nie zawiera czekolady.
W zestawie:
- prasa z 8 foremkami,
- Forma na tabliczkę
czekolady,
- Foremki do jajek,
- 8 patyczków do lizaków,
-
pędzelek,
- łyżeczki,
- 12 aluminiowych foremek,
- papiery i torebki
do pakowania,
- wstążki,
- wałek,
- instrukcja krok po kroku.
Do przygotowania słodkości potrzebne będą:
biała i ciemna czekolada,
woda, pianki, żelki-pianki truskawki,
słodycze typu draże, czekoladowy ryż
preparowany,
płatki śniadaniowe typu cornflakes czy kółeczka
zbożowe,
mleko, bakalie, kakao w proszku, posypka orzechowa krokant (lub
siekane migdały/orzechy laskowe),
wiórki kokosowe, owoce, bułeczka maślana,
masło, śmietnka kremówka, śmietanka w sprayu,
lody, papier do pieczenia,
patyczki drewniane (do fondue czekoladowego).
Akcesoria z zestawu nie nadają się do zmywarki ani kuchenki mikrofalowej.
Link do filmiku instruktażowego: https://www.youtube.com/watch?v=QPloATBCWY0
Wiek: +7 lat
Wymiary opakowania: 20x15x30 cm.